2D Grafikai Stúdió

Go to content

Main menu

Rólunk

 
 

Grafikai stúdiónk 2003-ban alakult. Cégfilozófiánk szerint partnereinket megbízhatóan, pontosan és kedvezõ árakon, a reklámgrafika területén teljes körűen szolgáljuk ki. Szakképzettségünk és szemléletünk biztosítja, hogy megbízóink feladatait marketing, és PR szempontból is segítsük. Széleskörű kapcsolataink a nyomdaipari alvállalkozókkal magas minőségű késztermék gyártását teszik lehetõvé a vállalt határidő pontos betartásával. Stúdiónkban nagy teljesítményű számítógépeken dolgozunk PC-s környezetben.
Munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek a grafikai tevékenység, nyomdai munkák és reklám marketing végzésében. A nálunk készült reklámgrafikai anyagokra egyaránt jellemző az igényes grafikai megoldások megvalósítása, valamint a funkcionalitás biz
tosítása. Ezt bizonyítja partnereink egyre növekvõ száma.
Nálunk minden kedves ügyfél egyedi kiszolgálásban részesül. A kezdetektől a megrendelő elvárásai alapján folytatjuk a tevékenység végrehajtását. Ennek során lehetőséget teremtünk arra, hogy tevékenyen részt vehessenek saját, cégre jellemző egyedi arculatuk és megjelenésük kialakításában. Stúdiónk szolgáltatási rendszere lehetőséget teremt a hosszútávú és költségkímélő további együttműködés megvalósítására is. Mindezek érdekében számos szolgáltatást szerepeltetünk palettánkon: a rendezvény-dekoráció, a kirakatrendezés és a nyomtatott termékek, cég- és reklámtáblák, autódekoráció, továbbá teljes arculat-tervezés is. A piacon található legjobb alapanyagok használata, valamint munkatársaink szakértelme lehetővé teszi a vállalt garancia kiterjesztését: fémből készült reklámtáblára 24 hónap, egyéb reklámtáblára, autódekorációra, kirakatfóliára és molinóra 12 hónap minőségi garanciát vállalunk.


 
Back to content | Back to main menu