2D Grafikai Stúdió

Go to content

Main menu

GYIK

 
 

Dekorációk:
Tábla esetén elsősorban habosított PVC alapanyagra dolgozunk, kül- és beltéri felhasználásra egyaránt kiváló. Áraink táblamérettől és a színek számától függően alakulnak. Például egy 1m2-es, 1 színnel dekorált tábla ára 10,000,- Ft.
További lehetőségek: ponyva dekoráció, világítós táblák, kül- és beltéri mobil reklámhordozók készítése.
Autódekorációban az egyedi design-tól kezdve a cégemblémás dekorációig mérettől függetlenül minden elképzelést meg tudunk valósítani.
Prospektusok:
Általános prospektus például LA4 méretű, azaz A4 (210*297 mm) lap kétszer hajtva, mindkét oldalán színes grafikával. Hagyományos nyomdánál a minimális darabszám: 500 db. Ennél a darabszámnál egy prospektus ára ~190 Ft. Ez tartalmazza a tervezési díjat (3 lehetőséget biztosítunk ellenőrzésre, változtatásokra, javításokra), a nyomdai előkészítési költségeket, a teljes ügyintézést, igény szerint a kiszállítást is beleértve. Az ennél kevesebb darabszám egyedi árkalkulációt és költségesebb tehnológiát igényel. A magasabb darabszám csökkenti a prospektus példányonkénti árát. Természetesen ettől eltérő mérető és stílusú prospektus, szórólap elkészítésére is van lehetőség.
Névjegykártyák:
Többféle kartonra kis szériaszámmal tudunk névjegykártyát, üdvözlőkártyát, meghívót készíteni. Egy illetve két oldalas megoldás is kivitelezhető, színek számától függetlenül. Lehetőség van kártyák laminálására (védőfóliával bevonás) is. Például 100 db (akár 10*10 db is lehet) egy oldalas 5*9 cm-es névjegykártya ára 3,900 Ft.
Logó- és arculattervezés:
Az Ön cége profiljának, igényeinek, saját elképzeléseinek megfelelően tervezünk. Első körben minimum 3, egymástól teljesen különböző tervet ajánlunk. Ezeket lehet elfogadni, módosítani, kombinálni, ahogy Önnek tetszik. Az embléma tervezés költsége 60,000,- Ft. Amennyiben a teljes arculat kialakítását is nálunk rendeli meg, a levélpapír és névjegykártya tervezést kedvezménnyel kapja meg.

Back to content | Back to main menu